28.09.2022, 17:21

"Голосували всі - від немовлят до лежачих": окупанти повідомили, скільки людей прийшло на "референдум" у містах Луганщини

Марина Началова | Всі новини автора

Окупаційна влада Луганської області оприлюднила статистичні дані про тих, хто проголосував на "референдумі" про входження регіону до складу РФ.

Таблицею поділився у Фейсбуці луганський блогер Savelyi Vasserman, передає Час Пік.

"Статистичні дані про тих, хто проголосував на референдумі за входження ЛНР до складу РФ на правах суб'єкта, включаючи виборців за межами ЛНР. Цікава статистика. Викрутилися цифрами "За межами ЛНР" - накинули майже півмільйона. У Луганську теж голосували всі: від немовлят до лежачих", - пише Vasserman.

Користувачі скептично поставилися до намальованих окупантами цифр. Виглядає так, ніби для "статистики" взяли приблизну кількість людей, які залишилися в містах, включаючи неповнолітніх дітей.

"За межами ЛНР це де, даруйте, вони голосували? Хіба що у рашці".

"Тю. Голосували всі, діти собаки, голуби та щури, яких вони розвели останнім часом. У них навіть привиди голосували. За межами це у потойбічному вимірі. Ви що, не знали".

"Ого, у Луганську населення – 319 тис! Голосували всі незалежно від віку?"

Також коментатори звернули увагу, що числа, зазначені у таблиці, – це лише невеликий відсоток від довоєнного населення міст.

"Сєвєродонецьк – населення 140 тис., «проголосувало» 14 тис. Рішення прийнято. Вся суть рашки".

Нагадаємо, кремлівські ЗМІ оголосили "результати" псевдореферендумів в Україні.

Читайте ще: Кількість тих, хто "голосував", дорівнює кількості мешканців до війни: окупанти "порахували" підсумки "референдуму" на Луганщині

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк