12.10.2022, 14:39

Важлива інформація для переселенців Луганщини: звернутися по допомогу тепер можна до будь-якого найближчого гуманітарного штабу

Луганская, переселенцы, гуманитарная помощь

Переселенці, які були змушені залишити Луганську область, тепер можуть звернутися за гуманітарною допомогою до найближчого гуманітарного штабу Луганщини. Додані нові форми для отримання гумдопомоги та контакти.

Як повідомляє Луганська ОДА, раніше деякі штаби надавали допомогу виключно мешканцям власних громад або існували обмеження у надсиланні продуктів харчування поштою. Тепер кожен може звернутися до найближчого штабу, передає Час Пік.

"Водночас низка центрів надання гуманітарної допомоги одразу почала працювати з усіма переселенцями Луганщини, які мешкають в певному регіоні. За таким принципом відтепер і здійснюватиметься надання гуманітарної допомоги жителям нашого регіону. Кожен може звернутися до найближчого штабу. А якщо не в змозі дістатися – отримуватиме поштою.

Тож, відтепер ВПО будь-якої громади можуть звертатися для отримання гуманітарної допомоги у найближчий до нього штаб", - йдеться у повідомленні.

]]>Гугл-форма]]> для отримання "Укрпоштою"

Форма заповнюється, якщо ви зареєстровані як внутрішньо переміщена особа поза межами населених пунктів, в яких розташовані гуманітарні аби, на кожну внутрішньо переміщену особу окремо (в тому числі і на дітей) один раз.

Якщо ви заповнювали форму реєстрації будь-якої громади раніше, цю форму заповнювати не потрібно.

]]>Гугл-форма]]> для отримання безпосередньо в хабі

Форма заповнюються на кожну внутрішньо переміщену особу окремо (в тому числі і на дітей) один раз.

Якщо ви заповнювали форму реєстрації будь-якої громади раніше, цю форму заповнювати не потрібно.

Телефон "гарячої лінії" з гуманітарних питань для переселенців із Луганської області:

  • 0 800 33 24 75 (безкоштовно в межах України).
  • графік роботи: понеділок-п'ятниця з 9:00 до 18:00.

З картою гуманітарних штабів Луганської області можна ознайомитись ]]>за посиланням]]>.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк