25.10.2022, 12:05

На окупованих територіях Луганщини "ліг" мобільний зв'язок

На оккупированных территориях Луганщины "легла" мобильная связь

У північній частині окупованої Луганської області зник мобільний зв'язок. Також перестав працювати WhatsApp - один із каналів комунікації з людьми на окупованих територіях.

Спостерігається відсутність сервісів мобільного зв'язку у Сватівському, Станично-Луганському, Старобільському, Марківському, Білокуракінському, Біловодському, Міловському, Новопсковському, Троїцькому районі, Сєвєродонецьку та Лисичанську. Про це повідомили у прес-службі мобільного оператора "МКС", передає Час Пік.

Кажуть, що зв'язок зник у зв'язку з пошкодженням лінії зв'язку та технічні фахівці проводять ремонтно-відновлювальні роботи.

Перевірити цю інформацію неможливо. Вже зафіксовано випадки, коли мешканців окупованих територій навмисно "відрізали" від будь-якої інформації та новин, окрім російської пропаганди.

І доки українська армія наступає і щодня звільняє населені пункти Луганщини, а перелякані російські "мобики" в паніці дзвонять рідним, кремлівські пропагандисти ]]>показують ]]>на захоплених територіях новини про те, що знову "йдуть на Харків та Київ".

Читайте також: "Затихаріться та не відсвічуйте": у "звільненому" Луганську настали веселі часи

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк