26.10.2022, 09:57

"Важливо!": інформація для вимушених переселенців із Лисичанська

Иллюстративное фото / Открытый источник

На Луганщині тривають важкі бої. Багатьом жителям регіону довелося залишити рідний дім. З'явилася важлива інформація для вимушених переселенців із Лисичанська.

Вимушеним переселенцям із Луганської області неможливо буде одразу повернутися до рідних будинків навіть після деокупації регіону, повідомляє Час Пік.

Багато населених пунктів стерті з землі, у багатьох містах повністю зруйновано інфраструктуру та міські комунікації. Окупована територія буквально нашпигована вибухонебезпечними предметами.

Не всім вимушеним переселенцям пощастило з першого разу осісти на новому місці. Багатьом довелося переїжджати кілька разів.

З'явилася важлива інформація для вимушених переселенців з Лисичанська, які потребують тимчасового місця проживання у Києві.

"Шановні мешканці Лисичанської міської територіальної громади!

Якщо ви потребуєте тимчасового місця проживання у м. Київ, зателефонуйте до 1 листопада за номером телефону +38-050-259-42-67 (Тетяна).

Умови: р-н станції метро Житомирська, гуртожиток, окрема кімната для кожної сім'ї, централізоване опалення, Інтернет.

Деталі по телефону", - йдеться у повідомленні Лисичанської міської військової адміністрації.

Тим часом, жити в окупованому Лисичанську стає дедалі небезпечніше. Російські "визволителі" продовжують розграбування Лисичанська й настрій у них, на тлі наступу ЗСУ, псується з кожним днем.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк