30.10.2022, 13:37

"Допоможіть Сєвєродонецьку!": Російські пропагандисти цинічно просять допомогти багатостраждальному місту

Северодонецк, война / Фото: Getty Images

Сєвєродонецьк, як і багато окупованих населених пунктів Луганщини на порозі гуманітарної катастрофи. Російські окупанти, які зруйнували місто та влаштували справжній геноцид мирного населення, тепер на камеру "просять допомогти" та цинічно "жаліють" людей у ​​"багатостраждальному Сєвєродонецьку".

Російські пропагандистські ЗМІ та соцмережі не втомлюються показувати "турботу" про людей на окупованих територіях Луганщини, повідомляє Час Пік.

У мережі з'явилося ]]>відео]]>, зроблене в окупованому Сєвєродонецьку, на якому російські волонтери-пропагандисти показують, як вони "переживають" за мирних людей та "дбають" про населення "багатостраждального Сєвєродонецька".

З відео стає зрозуміло, що у зруйнованому Сєвєродонецьку так і не відновили газопостачання та подачу електрики, вода також є далеко не скрізь. Про опалення не йдеться взагалі.

Як зазначають "визволителі", люди просто замерзають, "пенсіонери та діти вкрай важко переносять такі жахливі умови". Вони на камеру прозвітували, що привезли людям буржуйки та ковдри й цинічно попросили "владу" допомогти Сєвєродонецьку, який став "регіоном РФ".

Тільки ні словом не обмовилися, завдяки кому люди живуть у таких умовах. І чому в 21 столітті жителі ще нещодавно сучасного міста тепер радіють шматку хліба та воді.

Вражає і той факт, що жінки на ]]>відео ]]>дякують за воду та світло, які з'явилися у деяких будинках. Чи замислюються вони про те, кому кажуть "дякую"?

Читайте новини міста:

Окупований Сєвєродонецьк: свіже відео зі "звільненого" міста

У мережі показали, які будинки у Сєвєродонецьку окупанти "планують відремонтувати"

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк