31.10.2022, 09:33

Російські окупанти атакували критичну інфраструктуру в низці регіонів України

Иллюстративное фото / Открытый источник

Вранці 31 жовтня російські окупанти атакували критичну інфраструктуру в низці регіонів України. Внаслідок ракетного удару по об'єктах критичної іфраструктури Харків, Черкаси, Запоріжжя та Київ знеструмлено. У деяких районах немає водопостачання.

Внаслідок ракетного удару по об'єктах критичної іфраструктури Черкаської області, обласний центр та частина області залишилися без енергопостачання. У Черкасах через знеструмлення не працюють водонасосні станції.

Мер міста Черкаси Анатолій Бондаренко закликав мешканців не панікувати та по можливості зробити запаси води. Про те, як відбуватиметься подача електроенергії, мер пообіцяв повідомляти окремо.

На Вінниччині збита ракета впала на цивільні об'єкти. Про це повідомив голова Вінницької ОВА Сергій Борзов.

"На Вінниччині збита рашистська ракета впала на цивільні об’єкти.
Є руйнування.
Загиблих і поранених немає.
Працюють спецслужби і ДСНС"
, – написав Борзов у Telegram.

Близько 8:00 ранку ворог завдав ракетних ударів по Харкову та Чугуївському району. Пошкоджено об'єкти критичної інфраструктури, тому можливі перебої зі світлом. Попередньо постраждалих немає, всі служби працюють на місцях.

Глава Київської ОВА Олексій Кулеба повідомив, що на території однієї з громад області є влучення російської ракети. За його словами, в області вводиться обмеження електроенергії.

Близько 8:00 ворог завдав ракетних ударів по Запоріжжю. Попередньо ракетами, які запустили із літаків.

Як повідомляють в обласній військовій адміністрації, пошкоджено об'єкти критичної інфраструктури, тому можливі перебої зі світлом.

Наразі постраждалих не виявлено, всі служби працюють на місцях влучень.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк