02.11.2022, 13:04

Плівка замість скла та безкоштовна сумнівна баланда: як живуть жителі окупованого Лисичанська

Лисичанск

Поки окупаційна "влада" рапортує про "досягнення", жителі Лисичанська намагаються виживати. Багато хто радіє шматку хліба та даланді, які роздають під наглядом російських пропагандистів.

Незважаючи на гучні заяви окупантів про "відродження" Лисичанська, - дива не сталося. Багато лисичан так і сидять без світла, газу та води в напівзруйнованих будинках, повідомляє Час Пік.

Обіцяного ремонту пошкоджених будинків люди так і не дочекалися. Натомість "влада" в черговий раз відрапортувала про "турботу" про людей.

"Адміністрація Лисичанська забезпечує мешканців міста армованою плівкою для утеплення житлових приміщень... Влада робить усе, щоб люди комфортно пережили холоди", - повідомляють "республіканські ЗМІ".

Вочевидь, поняття про комфорт у нас різні, якщо окупанти вважають, що це допоможе людям перезимувати "в комфортних умовах".

У соцмережах повідомляють, що в окупованому Лисичанську впроваджують "масштабний проєкт із надання гарячого харчування всім мешканцям Лисичанська". Насправді - це роздача сумнівної баланди, яку розливають в обрізані пластикові пляшки.

Також росіяни вихваляються, що роздають гуманітарну допомогу нужденним жителям Лисичанська. Замість нормального життя та людських умов люди отримують якісь крихти, за які ще й дякують окупантам...

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк