03.11.2022, 07:44

Російські окупанти вночі атакували Харків, Кривий Ріг та Запоріжжя: перші подробиці

Иллюстративное фото / Открытый источник

Російські окупанти пізно ввечері 2 листопада завдали ударів по Харкову, Запоріжжю та Кривому Розі. У Кривому Розі значні руйнування внаслідок влучання в об'єкт енергетичної інфраструктури.

У Харкові окупанти вдарили по Київському району міста. Про це повідомив міський голова Харкова Ігор Терехов, передає Час Пік.

"Три "прильоти" по Київському району. Попередньо влучання по адміністративній нежитловій будові. Інформації про поранених або загиблих на даний момент немає", - повідомив Терехов Telegram.

Пізно ввечері 2 листопада російські окупанти атакували Кривий Ріг дронами-камікадзе "Shahed 136". "Приліт" в об'єкт енергетичної інфраструктури. Кілька районів міста без світла та води.

"Влучення дроном-камікадзе в об'єкт енергетичної інфраструктури. Руйнування значні. Декілька районів міста без світла та води. Втрати уточнюються.

Починаємо відновлювальні роботи", - написав у Telegram голова військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул.

Голова Запорізької ОВА Олександр Старух повідомив, що російські окупанти атакували передмістя Запоріжжя.

"Ворог атакував передмістя Запоріжжя. Перебувайте у укриттях під час тривоги! Дотримуйтесь правил безпеки", - звернувся Старух до жителів міста.

Водночас секретар Запорізької міськради Анатолій Куртєв підтвердив інформацію про атаку та повідомив, що ворожі дрони знищено.

"Також працює наша протиповітряна оборона. Військові повідомляють, що всі шахіди, що летять у напрямку Запоріжжя, знищені. Інформація уточнюється", - повідомив Куртєв.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк