27.11.2022, 22:03

Що коїться у Лисичанську: псевдомер відкрив кафе, а за гуманітарку треба "гризтися"

Марина Началова | Всі новини автора

Нечисленні жителі Лисичанська, які досі залишаються у місті, дуже незадоволені окупаційним "мером" Андрієм Скорим.

Про бардак, що коїться у Лисичанську, розповідають у чатах очевидці, які там побували, передає Час Пік.

Насамперед лисичани обурені відсутністю елементарних благ цивілізації. Машину з водою "зловити" неможливо, основна маса людей ходять на криниці, незважаючи на жахливу канонаду на околицях міста.

За словами очевидців, продуктів у Лисичанську повно, працюють магазини та ринок, але люди не мають грошей, за роботу не платять.

Окреме "коло пекла" - отримання гуманітарки в Лисичанську. Як повідомляють ті, хто знайомий із ситуацією, отримати її можуть лише найнахабніші, за гумдопомогу в прямому сенсі потрібно "гризтися".

Також лисичани дуже незадоволені так званим "мером" Скорим, який вирішив розвивати бізнес, поки місцеві жителі зводять кінці з кінцями. Як повідомляється, Скорий відкрив кафе "Лисяча балка", що навпроти рагсу.

"Те, що ним не задоволені, це слабо сказано, люди в шоці від нього. Натомість у нього морда і пузо скоро тріснуть", - так відгукуються лисичани про свого нового "керівника".

Раніше повідомлялося, що Скорий "віджав" весь прибутковий бізнес у Лисичанську - ринки та похоронки.

Лисичан окремо обурює те, що в сусідніх Сєвєродонецьку та Рубіжному частково, але все ж таки є світло та вода, а в Лисичанську ледве почали давати газ. І вже розпочалися трагічні наслідки діяльності "ремонтників": за інформацією з мережі, у Лисичанську склався під'їзд багатоповерхівки від вибуху газу.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк