28.12.2022, 15:43

До Лисичанська докотилася хвиля новорічних "ранків", або "Свята" знущань з дітей (відео)

лисичанск новый год

У тимчасово окупованих населених пунктах Луганської області продовжуються новорічні знущання з дітей. Хвиля "ранків" докотилася і до Лисичанська.

"Святкове" відео оприлюднила незаконна "адміністрація" міста в Telegram, передає Час Пік.

Окупаційна "влада" всіляко намагається піаритися на темі Нового року. Але хто як не діти, які зараз мешкають у Лисичанську, відчувають на собі результати "визволення". Адже минулий Новий рік вони зустрічали у нормальних умовах, а зараз - без світла, без води, без опалення. Навряд батьки можуть собі дозволити накрити святковий стіл у місті, де немає роботи, де виживати можна лише за рахунок мізерної гуманітарної допомоги. Таке ось, виходить, "свято" - просто постановка для відео за участю цинічно залучених, голодних дітей, що замерзають у неопалюваних будинках.

Також незаконна "адміністрація" прозвітувала про організацію новорічного "ранку" у зруйнованому Новодружеську, де ситуація у мешканців аналогічна - далека від святкової.

Сам "глава" Луганщини - Леонід Пасічник - чомусь обмежився лише відвідуванням "головної новорічної ялинки". Очевидно, йдеться про Луганськ. Чому Пасічник не долучився до "свята", наприклад, у розбитих обстрілами Сєвєродонецьку чи Лисичанську, залишається тільки здогадуватися...

Читайте також: "Вони в курсі, що діти не сліпі?": Як пройшов у Сєвєродонецьку "новорічний ранок"

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк