07.01.2023, 18:51

На схід України прийшли сильні морози: Рубіжне та Лисичанськ засипає снігом

градусник

На схід України прийшла справжня зима, але окупаційна "влада" так і не змогла забезпечити мешканців регіону мінімально необхідними речами, бо не скрізь є світло та газопостачання. Окупаційні військові теж сильно страждають від морозів через нестачу зимового спорядження.

Про це повідомляють місцеві жителі у регіональних Телеграм-чатах, передає Час Пік.

Так, рубіжани передають, що на землі вже лежить сніг, а температура повітря впала до -12 -20 ° C, а в місті досі немає необхідних для життя умов. Окупаційні війська через брак теплого одягу та способів обігріву "бігають всім містом" та шукають порожні будинки, щоб зігрітися. У сусідній Кремінній також випав сніг.

рубіжне рубіжне

У Лисичанську теж випав сніг та знизилась температура повітря до -15 -17. Місцеві дуже стурбовані зниженням температури, бо в місті й досі відсутні опалення, електроенергія та в багатьох районах газопостачання. 

Лисичанськ Лисичанськ

Нагадаємо, що окупаційна "влада", намагаючись швидко вирішити проблему з низькою температурою у квартирах, вирішила роздати жителям окупованих територій поліетиленову плівку для розбитих вікон. Але чи зможуть ті тонесенькі плівки, які роздають місцевим, зберегти тепло - питання риторичне.

Раніше повідомлялося, що окупанти в Сєвєродонецьку встановлюють мобільні котельні для обігріву адміністративних будівель та місць базування військового командування агресора.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк