06.01.2023, 16:47

"Запакувати у пакети": жителям постраждалих будинків у Привіллі роздали плівку для вікон - відео

Вікно

У Привіллі Луганської області місцева "влада" влаштувала ярмарок небувалої щедрості: жителям роздають поліетиленові плівки для закриття пошкоджених від обстрілів вікон.

Про це повідомлює окупаційна "адміністрація" міста на своїх сторінках у соцмережах, передає Час Пік.

Так, у Привіллі на базі гуманітарного центру "Єдиної Росії" жителям постраждалих будинків роздають поліетиленову плівку для тимчасового закриття вікон, також в центрі можна отримати продуктові набори. 

В регіоні все більше знижується температура повітря, а в місті, зі слів мешканців, досі немає опалення. Окупанти ж розв'язали цю проблему просто - роздали плівку і все. Проте заклеєні плівкою вікна не можна відчинити та провітрити приміщення, тому там буде збільшуватися волога в повітрі, а у сукупності зі збільшенням температури - призведе до розмноження патогенної мікрофлори. 

Також з огляду на те, що в Лисичанську відсутні опалення, електроенергія та в багатьох районах газопостачання, жителі дуже стурбовані зниженням температури в регіоні, яке станеться найближчим часом. Чи зможуть ті тонесенькі плівки, які роздають місцевим, зберегти тепло - питання риторичне.

Нагадаємо, що у Привіллі та Новодружеську нещодавно були "прильоти". "Місцева адміністрація" викладала фото з місць ударів.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк