10.01.2023, 09:36

"Нехай подавляться!": У квартири лисичан заселяються російські окупанти

Луганская, война

Багатьом мешканцям Лисичанська довелося залишити свої будинки. Зараз у місті господарюють російські окупанти, які заселяються в порожні будинки та квартири.

Багато лисичан поїхали ще перед захопленням міста російськими військами, інші – вже з окупованого міста, в якому дуже важко виживати без води та опалення, місцями – без світла та газу, повідомляє Час Пік.

Пропагандистські ЗМІ штампують "красиві картинки" про те, як "налагоджується життя" в окупованому Лисичанську. Місцеві "почекуни" дякують "визволителям" та заявляють, що незважаючи на всі труднощі, "мрія жити в Росії збулася", а у місті "нарешті настав порядок".

Вимушені переселенці обурені такими заявами. Багато хто "з перших рук" знає, що відбувається в окупованому місті, оскільки там залишилися рідні, сусіди, знайомі.

Багато хто з "почекунів" називали брехнею інформацію про розграбування та захоплення порожніх квартир у місті. Проте є люди, які підтверджують, що в їхніх квартирах вже живуть російські окупанти. При цьому люди шкодують не речі, - для них нестерпна сама думка про те, що російська орда господарює в домі, де вони жили, любили, мріяли...

новости соцсетей

Подібна ситуація й у сусідніх населених пунктах. Російські окупанти займають квартири та будинки, що збереглися, в містах та селах. Що там залишиться після них, навіть страшно уявити...

Читайте також новини міста:

В окупованому Лисичанську хочуть встановити меморіал "героям військової слави"

"Навіть не віриться, що там колись було мирне життя": реалії життя в окупованому Лисичанську

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк