27.01.2023, 19:10

"Прєлєсті руського миру": На окупованій Луганщині можна підключити інтернет, який працює тільки вночі

Ольга Ранська | Всі новини автора
нет интернета

В багатьох містах окупованої Луганщини люди живуть без інтернету вже декілька місяців поспіль. Російські загарбники та їхні посіпаки на місцях вирішили, що інформація у відкритому доступі буде заважати їм наводити свої "порядки". Та все ж таки можливість підключити супутниковий інтернет є, але вона не для всіх.

Аби підключити супутниковий інтернет на окупованій Луганщині, доведеться заплатити 30 тисяч рублів. Про це сьогодні повідомляє ТГ-канал "СхідUA", передає Час Пік.

За інформацією джерел каналу, це вартість тільки самого підключення. Обслуговування ж, або як його називають "місячний тариф на 50 ГБ", обійдеться абоненту у 6 тисяч рублів.

Але таке недешеве задоволення зовсім не гарантує якості зв'язку, бо більш-менш задовільно інтернет працюватиме тільки вночі:

"До того ж, сама швидкість такого інтернету жахлива. Як повідомляють наші джерела, більш-менш користуватися ним можна лише пізно увечері або вночі", - пишуть у мережі. 

При цьому, якщо абонент використав свої 50 ГБ, то за підключення додаткових ГБ треба буде викласти ще не одну тисячу рублів.

Що стосується мобільного інтернету, то його люди так само не бачать на всій території окупованої Луганщини, хоча в тарифах місцевих "провайдерів" він закладений і, відповідно, оплачується абонентами. На питання, коли ж він з'явиться, представники компаній мобільного зв'язку відповісти не можуть.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк