12.02.2023, 22:01

Залишати ключі сусідам немає сенсу: мешканець Сєвєродонецька показав, як росіяни зробили "ремонт" у його квартирі (відео)

северодонецк

"Ремонтні роботи", які росіяни проводять у квартирах Сєвєродонецька, - не більше, ніж привід вкрасти те, що ще залишалося у квартирах.

Це доводить відео, яке зняв у своїй квартирі після такого "ремонту" мешканець Сєвєродонецька, передає Час Пік з посиланням на Telegram-канал ]]>"Сєвєродонецьк | Донбас".]]>

"З великими пригодами потрапив у власну квартиру. Заселення, ключі у міськвиконкомі, "ніхто вам їх не дасть", - так почав свою розповідь чоловік.

За його словами, вікна та підвіконня у квартирі були цілі, як і вхідні двері. Але завзяті "ремонтники" все одно демонтували хороше підвіконня, добротні двері та металопластикове вікно. Натомість - те саме, але набагато гіршої якості.

Примітно, що старе вікно, підвіконня та зрізані батареї просто кинуті на підлогу. Батареї можуть винести лише за додаткову оплату. У квартирі повно будівельного сміття. Меблі пересунуті на інші місця. Але це не найсумніше.

Вся квартира перерита. Винесено все, що можна знайти. Від техніки до інструментів. У шафах немає шуб, пальта, дублянки. Розетки вирвані, плінтуса розбиті, шпалери обірвані.

У сусідів, як зазначає господар квартири, ситуація аналогічна.

Залишати ключі сусідам чи родичам немає сенсу, оскільки розкриття проводиться без попередження. Замки змінюють, нові ключі залишаються у "майстрів", а потім їх можуть просто не віддати, аргументуючи тим, що квартира потрапила до "фонду для передачі".

Читайте також: 30 відсотків будинків під знесення: про що повідомляють люди, які побували у Сєвєродонецьку нещодавно

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк