17.02.2023, 11:41

"Танці на кістках": мешканців зруйнованого Сєвєродонецька розважають артисти з Татарстану

жителей разрушенного Северодонецка развлекают артисты из Татарстана

Російські "визволителі" знищили Сєвєродонецьк. Молодого красивого міста, яке пам'ятають сєвєродончани, вже немає. Тепер пропагандисти з піною біля рота розповідають про "відновлення" Сєвєродонецька та "культурне життя" у місті.

Окупаційна "адміністрація" повідомила, що до Сєвєродонецька з концертною програмою "Ми разом" приїхали артисти Державного ансамблю пісні та танцю Республіки Татарстан, передає Час Пік.

Зальотні гастролери розважають танцями голодних нещасних людей, яких РФ позбавила роботи, даху над головою, спокійного життя, можливості вільно пересуватися та спілкуватися з рідними та близькими...

На тлі міських руїн особливо блюзнірсько прозвучали заяви керівника ансамблю про те, що "сєвєродончани - вдячна публіка, прекрасні люди, які живуть на просторах напрочуд гарного Донбасу".

Що росіяни побачили гарного у знищеному регіоні - залишилося за кадром...

Сєвєродонецьк з приходом "руського миру" перетворився на місто-згарище. Голова Луганської ОВА Сергій Гайдай показав, як зараз виглядає символ Сєвєродонецька - Льодовий палац. Тут регулярно проводилися домашні матчі команди "Сєвєродончанка", міжнародні та регіональні змагання з боксу, вільної боротьби, хокею з шайбою.

Крім того, на найкращій сцені міста проводилися великі музичні концерти, виставки та ярмарки. Багато знаменитих російських артистів побували з гастролями у Сєвєродонецьку й виступали в Льодовому палаці, розрахованому на 5 тис. глядачів.

А тепер у знищеному місті танцюють артисти з Татарстану, розважаючи купку нещасних городян... "Ощасливили"!

оккупированный Северодонецк

Читайте також новини міста:

У мережі показали, як виглядає один із найкращих ресторанів Сєвєродонецька після приходу "руського миру"

"Тут Руссю пахне": У мережі показали, як зараз виглядає Центральний ринок у Сєвєродонецьку

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк