17.02.2023, 09:59

"Тут Руссю пахне": У мережі показали, як зараз виглядає Центральний ринок у Сєвєродонецьку

Фото: LibertySever / Архив

За Сєвєродонецьк йшли важкі бої. Місто знаходилося під масованими ворожими обстрілами. Сєвєродонецький Центральний ринок - один із об'єктів інфраструктури, який було знищено внаслідок обстрілів. У мережі показали, як він виглядає сьогодні.

У мережі показали, як сьогодні виглядають речові ряди на Центральному ринку Сєвєродонецька, повідомляє Час Пік

Центральний ринок у Сєвєродонецьку завжди був одним із головних місць у місті. Натовпи народу, забиті стоянки транспорту, шум, гам, несподівані радісні зустрічі та щасливі володарі нових речей... Все це було до війни, поки росіяни не вирішили "звільнити" місто.

Ринок згорів ще навесні 2022 року, коли російські загарбники скинули на нього кілька великокаліберних мін. Тоді кореспондентка телеканалу "Дом" Анастасія Волкова знімала ]]>репортаж ]]>із місця подій.

На ринку внаслідок обстрілів та сильної пожежі знищено торговий павільйон та речові ряди. Повсюди попіл та купи зруйнованого вогнем металу. Речові ряди, де раніше вирувало життя і можна було знайти все - від зубочисток до сучасної побутової техніки, перетворилися на сгорілі руїни.

Відео зняті в різний час, але видно, що життя ніби зупинилося - нічого не змінюється.

Як там писав Пушкін - "Здесь русский дух, здесь Русью пахнет"? Так ось, після приходу "визволителів" в окупованому Сєвєродонецьку не пахне, а скрізь смердить "руським миром", гаром та смертю...

Читайте також:

Тепер тут панує "руський мир": у мережі показали, як виглядають знищені квартири у Сєвєродонецьку

У мережі показали, як виглядає один із найкращих ресторанів Сєвєродонецька після приходу "руського миру"

"Руський мир" у всій красі: в мережі показали, як зараз виглядає Льодовий палац у Сєвєродонецьку

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк