15.02.2023, 09:50

Тепер тут панує "руський мир": у мережі показали, як виглядають знищені квартири у Сєвєродонецьку

Северодонецк, война

Російські загарбники руйнували Сєвєродонецьк з особливою ззавзятістю та насолодою. Після масованих обстрілів місто знищено на 90 відсотків. У мережі показали промовисті фото наслідків "звільнення" міста. Фото, що говорять понад тисячу слів.

У мережі з'явилися фото, на яких відображено, як виглядають квартири сєвєродончан зсередини. Внаслідок ворожих обстрілів та пожеж житло повністю знищено, повідомляє Час Пік.

Двокімнатна квартира... Тут колись жили, любили, раділи, мріяли. Поки російська орда не вирішила звільнити сєвєродончан від життя. Тепер тут панує "руський мир"...

Северодонецк, война Северодонецк, война Северодонецк, война

Всі розмови про "відродження" Сєвєродонецька та "великий ремонт" у місті - дешевий фарс російських пропагандистів, танці на кістках...

Знищивши місто, росіяни на камеру "ремонтують" десяток будинків, при цьому руйнуючи та обкрадаючи квартири, що вціліли.

І російські зомбі-глядачі із захопленням дивляться "шоу вікон та дверей", не замислюючись про те, що ці нові вікна, двері та труби могли стояти в їхніх богом забутих містечках.

Раніше в мережі показали, як виглядає один з найкращих ресторанів Сєвєродонецька після приходу "руського миру", а також, як зараз виглядає Льодовий палац.

Читайте також: Роздерте місто: у мережі з'явилися свіжі відео з Сєвєродонецька

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк