02.03.2023, 16:11

"І влітку не обіцяють": У соцмережах розповіли, коли в Лисичанську з'явиться вода

Оксана Мовчан | Всі новини автора
вода

В окупованому РФ Лисичанську Луганської області люди змушені не жити, а виживати. Місто, як і раніше, залишається без води, при цьому терміни "ремонту" постійно зсуваються.

Про це повідомляється в одному з регіональних чатів у Telegram, повідомляє Час Пік.

Користувачів мережі цікавить питання відновлення водопостачання у місті. Місцева "влада" бездіяльна, хоча, видно, після "догани згори", так званий "мер" Андрій Скорий обіцяв воду до Нового року. Однак, зима пройшла, а з настанням весни "блага цивілізації" в Лисичанську так само відсутні.

"З водою великі проблеми. І влітку не обіцяють, можливо, будуть свердловини", — обговорюють у мережах жителі міста ситуацію з водою.

В той самий час росіяни похвалилися "поверненням окремих комунальних послуг". Хоча води немає навіть у половині будинків. Зазначається, що питну воду в Лисичанську розвозять раз на тиждень, а от "пити чи митися" — доводиться обирати самостійно.

Ситуація з електропостачанням відрізняється лише тим, що місцеві жителі намагаються самостійно розв'язати це питання.

"Доброго дня, додзвонилася до Лисичанська, району за стадіоном. Води та світла так само немає. Їм всією вулицею пропонують заплатити гроші, щоб під'єднати світло. Це що за нововведення? Хтось ще зіткнувся з такою ситуацією?", — обурені користувачі мережі.

Так, у Лисичанську, місцева окупаційна влада вирішує "проблеми" міста.

Читайте також:

"Наші будинки топить!": Квартири багатоповерхових будинків Лисичанська заливає каналізація

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк