05.03.2023, 12:02

"Майже рік без комунікацій. Потрібно щось робити!": жителі Лисичанська скаржаться на бездіяльність "влади"

Віктор Білий | Всі новини автора

В окупованому Лисичанську Луганської області вже майже рік люди живуть без комунікацій. За словами місцевих жителів, десь дали світло, газ і воду, а далі справа не йде. Так звана влада чекає, коли не обстрілюватимуть місто.

Про це пишуть місцеві жителі у регіональних пабліках, передає Час Пік.

"Дзвонили зі Скляного. Все без змін! Я людина терпляча і розумію, що це справа не одного дня, місяця тощо. АЛЕ! Усі хто не має родичів у Лисичанську вже давно вважають, що там скрізь є світло, вода, газ (На всіх блокпостах військові теж так думають.) Що бачу я?.. Так, справді десь дали світло, десь воду.Ніби для звітності, щоб закрити це питання. А далі справа ЗОВСІМ не йде. Потрібно щось робити ! На жаль вони там нічого зробити не можуть, тому повинні допомогти ми!",

"Я знаю що бригади ремонтні та будівельні вже є. Як мені сказали люди: "Чекаємо коли не обстрілюватимуть Лисичанськ тоді ми виїжджаємо відразу і починаємо відновлення. Так, наші живуть уже рік без комунікацій. Залізні люди. А ще чув, що приїжджали з РФ знову хтось. І знову дали по шапці. Типу, що ви нічого не робите... ".

Варто зазначити, що місто, як і раніше, залишається без води, при цьому терміни "ремонту" місцева "влада" постійно зрушує. Питну воду в Лисичанську розвозять раз на тиждень, а от "пити чи митися" - доводиться обирати самостійно.

"З водою великі проблеми. І влітку не обіцяють, можливо, будуть свердловини", - обговорюють у мережах жителі міста ситуацію з водою.

Читайте також: "Я такий ринок не пам'ятаю навіть у 90-ті": у мережі показали, як зараз виглядає центральний ринок у Лисичанську

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк