14.03.2023, 07:56

"Відкотилися на півстоліття назад": Росіяни зробили Лисичанську "крутий" подарунок

Россияне сделали Лисичанску "крутой" подарок

Російські "визволителі" продовжують "обдаровувати" мешканців окупованого Лисичанська. Татарстан передав місту чергову партію гуманітарної допомоги. Також росіяни зробили Лисичанську "шикарний" сюрприз.

Окупаційна "влада" Лисичанська похвалилася подарунком від "російських братів", повідомляє Час Пік.

Традиційно передачу гуманітарної допомоги зняли на відео для російських новин. Як заявили в лисичанській "адміністрації", місту передали 20 тонн "гуманітарки": продукти харчування, буржуйки, засоби гігієни та будматеріали.

Але особливо "влада" Лисичанська похвалилася "шикарним" подарунком від росіян - новою машиною швидкої допомоги.

"Перевірений роками УАЗ стане в нагоді працівникам швидкої допомоги під час бездоріжжя, особливо при обслуговуванні викликів з віддалених районів", - йдеться у повідомленні.

Россияне сделали Лисичанску "крутой" подарок

"Крутий" подарунок росіян розсмішив багатьох користувачів мережі, які ще пам'ятають, якими сучасними спецавтомобілями, обладнаними найсучаснішою технікою, володіли станції швидкої медичної допомоги на Луганщині.

"Аналагавнєт", "Куди там нашим Рено швидкої допомоги...))", "А зараз як піде, як заживуть", "Відкотилися на півстоліття назад", "Яке убожество", "Своїм ходом її не гнали, думають згниє, або колеса відпадуть", "Раритет", - пишуть люди в коментарях.

За свідченнями місцевих жителів, на території окупованої Луганщини людям важче отримувати будь-яку медичну допомогу. Усі лікарні переобладнані під шпиталі для російських військових, спостерігається гостра нестача лікарів, а про прибуття "швидкої" на виклик люди вже давно забули. Швидше за все, і ця "супер-машина" використовуватиметься для перевезення поранених російських вояків.

Захопивши нові райони Луганщини у 2022 році окупанти, на радість місцевим "почекунам", пообіцяли, що почнуть "розвивати цю територію". Проте рівень життя місцевих жителів продовжує знижуватися.

На окупованій території панує безробіття, люди позбавлені елементарних благ цивілізації та засобів до існування, від сучасних супердоріг нічого не залишилося, міста в руїнах, з лікарень та шкіл вкрадено сучасне дороге обладнання...

Місцеві "почекуни" та любителі "руського миру" продовжують радіти "швидкому процвітанню", хоча вони мали наочний приклад - на тій території Луганщини, яка була окупована з 2014 року, росіяни за 9 років нічого не змінили на краще.

Тобто від диджиталізації - назад у кам'яний вік - такі реалії життя на окупованій Луганщині...

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк