15.03.2023, 23:05

"Дякую, моя Луганщино": Гайдай пішов з поста очільника області - відео

Марина Гончар | Всі новини автора
гайдай

15 березня президент Володимир Зеленський підписав указ про звільнення з посади Луганської обласної військової адміністрації Сергія Гайдая.

Пресслужба опублікувала відеозвернення вже колишнього очільника адміністрації, передає Час Пік.

25 жовтня 2019 року почалася плідна праця над розвитком Луганщини. У 2020 році вона почала ставати величезним будівельним майданчиком, почала системно змінюватися. 2021 рік був стабільним, продовжувалися будівельні роботи на різних напрямках, і вже тоді були фантастичні плани на 2022 рік, які наприкінці 2021 вже почали втілювати. Плани дійсно були величезними, але 24 лютого вони всі змінилися...

Сергій Гайдай розповів, що саме його земляки, жителі Луганської області, допомагали йому триматися з моменту повномасштабного вторгнення. Спочатку було дуже складно. Він зі своєю командою одразу почав допомагати військовим, не було таких підрозділів, з якими у них не було контакту.

"У перші часи було дуже важко, можна сказати на грані фолу, я отримував аудіоповідомлення з проханням зробити хоч щось, адже було нічим зупиняти танки, ламались Стугни та закінчувались постріли для гранатометів, і тоді це треба було вирішувати за години", - розповів він.

Колишній очільник ОВА сказав, що не шкодує про жоден день на своїй посаді, та сподівається, що не підвів земляків. Щиро вірить у нашу перемогу та дякує тим, хто зробив хоч якийсь внесок для її прискорення. Красно подякував своїй команді, президенту, міжнародним партнерам, кожному захиснику та захисниці, жителю Луганщини, волонтеру, людям, які не залишилися осторонь у такий скрутний час:

"Шановні мої земляки, я дякую вам за довіру, я дякую президенту за шанс, який він дав мені та за його увагу до моєї рідної Луганщини... я дякую кожному солдату, який зараз знаходиться в окопі, кожному нашому захиснику, Луганщина, я дякую тобі, дякую за те, що ти тримаєшся. Я дякую всім, хто допомагав.

Тільки в єдності наша сила, якраз єдністю ми прискоримо нашу перемогу", - промовив він.

Гайдай сказав, що зараз іде війна, а на війні, на певних напрямках, відбувається ротація. Це робиться для того, щоб підсилити якийсь інший напрямок фронту, і це зараз відбувається в Луганській області.

Читайте також: Буде гарна дискотека: Боєць ЗСУ розповів про весняні перспективи українського наступу

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк