21.03.2023, 15:23

Призначено нового керівника Луганської обласної прокуратури

Оксана Мовчан | Всі новини автора
керівник

Заступник Генерального прокурора Антон Войтенко представив колективу Луганської обласної прокуратури нового керівника.

Про це в Telegram-каналі повідомляє ]]>Луганська обласна прокуратура]]>, передає Час Пік. 

Заступник Генерального прокурора Антон Войтенко представив нового очільника прокуратури регіону. Участь у заході взяв виконуючий обов’язки начальника Луганської обласної військової адміністрації Олексій Смирнов.

Новопризначеним керівником Луганської обласної прокуратури став Сергій Василина.

Сергій Василина – 1980 року народження. Закінчив Інститут підготовки кадрів органів прокуратури Національної юридичної академії України імені Ярослава Мудрого. В органах прокуратури на посадах всіх рівнів працює з 2003 року. До нового призначення очолював Чернігівську обласну прокуратуру.

Антон Войтенко зазначив, що він тривалий час працює в органах прокуратури, зокрема, на керівних посадах та має достатній досвід для виконання поставлених перед областю завдань в умовах воєнного стану. 

Заступник Генерального прокурора окреслив пріоритетні завдання для нового керівника. Він наголосив на необхідності посилення роботи з притягнення до відповідальності за воєнні злочини, вчинені армією держави-агресора. Серед першочергових задач також є протидія злочинам проти основ національної безпеки України.

Сергій Василина подякував за довіру та запевнив, що докладатиме максимум зусиль для ефективної та результативної роботи органів прокуратури Луганщини.

Читайте також:

Перестановки у Кабміні: Верховна Рада призначила трьох нових міністрів

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк