25.03.2023, 19:44

Від постійних обстрілів російськими окупантами вкотре постраждало селище Невське на Луганщині

Марина Гончар | Всі новини автора
невське

Від невдалих наступів російської армії продовжують потерпати села поблизу лінії фронту. Так, минулої доби під обстрілом опинилися Стельмахівка, Невське, Діброва і Білогорівка. Росіяни обстрілюють житлові будинки на Луганщині.

Про це сьогодні зранку повідомила пресслужба Луганської ОВА, передає Час Пік.

Наразі у Невському залишається багато людей. Росіяни про це знають, але практично щодня відкривають вогонь по населеному пункту. Нагадаємо, селище близько пів року перебувало під окупацією, тому ворог обізнаний і стріляє прицільно. Загарбникам відомо, де саме залишаються люди та розташована вціліла інфраструктура, тому вони намагаються вдарити саме по цих районах.

"Позаминулої ночі противник вдарив по цьому населеному пункту як ствольною, так і реактивною артилерією. Зруйновано житловий будинок. На щастя, його власник вже встиг виїхати за межі нашого регіону. Це зберегло йому життя", - розповідає виконувач обов’язків начальника Луганської обласної військової адміністрації Олексій Смирнов.

Також відомо, що загарбники продовжують чинити тиск на мирних жителів. Пересуватися між містами та селами стає все важче. До деяких населених пунктів можуть потрапити лише місцеві жителі й виключно за спеціальними перепустками

Читайте також: У Сватовому окупанти зафіксували "прильоти" з жертвами та руйнуваннями - фото

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк