27.03.2023, 14:40

"Грандіозний бізнес-проєкт": У магазинах Сєвєродонецька збувають "некондицію" та гуманітарку - соцмережі

Ольга Ранська | Всі новини автора
тушенка

До магазинів окупованого Сєвєродонецька, що на Луганщині, завезли продукти, передані "братською" Росією в гуманітарних "конвоях", які призначалися не для продажу.

Принаймні про це підозрюють місцеві жителі. Про це повідомляє ТГ-канал "]]>Северодонецк ЛХС]]>", передає Час Пік.

Нещодавно підконтрольні Росії інформаційні ресурси оголосили про доставку нової партії гуманітарного вантажу до окупованих міст Луганщини. Після цього, як за помахом чарівної палички, новий асортимент продуктів став з'являтися в магазинах т.зв. "ЛНР". І сєвєродонецька "Матрьошка" не стала винятком:

"Поява нового товару в "Матрьошку", принаймні у Сєвєродонецьку, можна сміливо передбачати за новинами про гумконвой. От, тушоночку завезли. Хоч потрудилися розставити упереміш зі звичайною", - пишуть автори ТГ-каналу.

Часто також з'являються повідомлення про те, що на полицях магазинах можна зустріти не тільки товари, перепризначені для безкоштовної роздачі, але і продукти, що "залежалися":

"А взагалі окупанти добре прилаштувалися на "нових територіях". Начебто грандіозний бізнес-проєкт: тут тобі й ринок збуту всякої некондиції, і нескінченний потік грошей, що освоюються на "велике будівництво", - пишуть у мережі.

Читайте також:

"Я не знаю, як повернутися": у квартирах Сєвєродонецька всі з'їдають щури

У Сєвєродонецьку обвалилася ще одна багатоповерхівка, пошкоджена обстрілами - фото

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк