28.03.2023, 19:38

"Вагнерівці" не справляються: регулярні підрозділи армії РФ посилюють ПВК "Вагнера" у Бахмуті - Череватий

Марина Гончар | Всі новини автора
русские военные

ПВК "Вагнер" у районі Бахмута Донецької області зазнає великих втрат. Через це РФ змушена посилювати найманців Пригожина підрозділами регулярної російської армії.

Про це повідомив речник Східного угруповання військ ЗСУ Сергій Череватий в ефірі телемарафону, передає Час Пік.

"Основною ударною силою залишається ПВК "Вагнера". Однак, через величезні втрати щодобово, і через те, що вони не можуть уже з такою швидкістю, як раніше, поповнювати свої ряди, у тому числі і коштом колишніх в'язнів, ми бачимо, що вони посилюються підрозділами регулярної армії, насамперед повітряно-десантних військ", — заявив він.

За словами спікера, "вагнерівці" зараз повністю залежать від артилерійської та авіаційної підтримки регулярної армії РФ:

"У них зараз з цим не все дуже добре. І в тому плані, що закінчуються люди, і в тому плані, що через конфлікт з регулярним військом не завжди у них все йде добре з постачанням і найголовніше - ЗСУ постійно завдають їм великих втрат", — додав Череватий.

Варто зазначити, що за останні три дні кількість бойових зіткнень у Бахмуті трохи поменшала, це може свідчити про перегрупування російських військових. Минулої доби на цьому напрямку окупанти 194 рази відкривали артилерійський вогонь. У районі міста було 70 ударів.

Читайте також: Прикордонники на відео показали, як знищили схованку "вагнерівців" у Бахмуті

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк