29.03.2023, 15:36

"Сиро, стеля сиплеться на голову, все покрилось мохом та цвіллю": Розповідь сєвєродончан про стан справ у місті

Марина Началова | Всі новини автора
Сєвєродонецьк

Влада окупованого Сєвєродонецька звітує про шалені темпи відновлення зруйнованих будинків та комунікацій. Проте свідчення місцевих мешканців говорять про дещо інший стан речей.

Чергове свідчення реальної ситуації в місті з'явилось в мережі, передає Час Пік.

Попри гучні заяви та пропагандистськи ролики про те, як швидко та якісно відбувається відновлення міста, реальність зовсім не така райдужна. 

Є багато свідчень того, що ремонти робляться не якісно. Після ремонтів мешканці втрачають своє майно та вигрібають купи сміття зі своїх помешкань. Але це там де ремонти роблять. А більшість будинків так і не дочекались своєї черги й не відомо чи дочекаються врешті.

"Мої рідні живуть на самому початку вул. Гагаріна. В них так і немає опалення. Зимували у Луганську, приїхали в Сєвєр, просльозились і поїхали назад. Сиро, стелі сиплються на голову, 13 градусів тепла у квартирі. Добре хоч плівка не розірвалась на розбитих вікнах за зиму. Сусід не виїжджав, перехворів на пневмонію, а лікарняний не оплатили. Гадаю, що наступну зиму їм знов доведеться жити у Луганську, тому що навряд протягом цього року ремонтники дійдуть до їх кварталу".

А ще люди кажуть, що повно мишей та запах каналізації. 

"Очисні в місті не працюють. В старих районах ніхто нічого не робить, все покрилось мохом та цвіллю".

Читайте також:

Як з Лисичанська та інших міст окупованого Донбасу потрапити в Україну: актуальна інформація на березень 2023 року

Зруйнований міст між Лисичанськом та Сєвєродонецьком: у мережі показали свіжі фото

"Простіше перевезти всі установки до себе": нові "господарі" сєвєродонецького "Азоту" не мають наміру відновлювати підприємство

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк