30.03.2023, 17:29

"Маневрений фонд житла" у Сєвєродонецьку поповнюється: окупанти опублікували черговий список квартир, що готуються до розкриття

Ольга Ранська | Всі новини автора
Северодонецк

Окупаційна "влада" Сєвєродонецька, що на Луганщині, опублікувала черговий список квартир, що підлягають незаконному заселенню.

Інформація про поповнення т.зв. "маневреного житлового фонду" у Сєвєродонецьку сьогодні опублікував ТГ-канал "]]>Трибун]]>", передает Час Пик.

За інформацією окупаційних джерел, це вже 9-а частина списку квартир, які "сподобалися" російським загарбникам. У списку вказані будинки, що розташовані на пр. Гвардійському, Хіміків, Космонавтів, вул. Гагаріна, Федоренка, Менделєєва, Курчатова та ін.

Ці квартири готуються до розтину та подальшого заселення громадян, які потребують житла – такі наміри заявляють окупанти. Однак численні свідчення очевидців говорять про те, що помешкання просто "віджимають" у законних власників, грабують та заселяють туди військових.

Якщо власник квартири проти, він має в 10-денний термін особисто з'явитися в "адміністрацію" і написати заяву на ім'я т.зв. "в. о. мера" Сєвєродонецька М. Моргунова про вилучення житла з "маневреного фонду". А оскільки мало хто ризикне "прориватися" з безпечної території в окуповане місто, то напрошується висновок, що окупанти навмисно встановили такі правила, щоб люди, що втекли від війни, просто не змогли повернутися, щоб відвойовувати у "визволителів" свої квартири.

Читайте також:

Ще 100 під відкриття: у мережі з'явився новий список квартир для "віджиму" у Сєвєродонецьку

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк