05.04.2023, 19:21

Яким буде Лисичанськ у майбутньому?: Популярна нейромережа дала відповіді

лисичанск

Після звільнення Лисичанська неодмінно виникне питання, як місто розвиватиметься надалі. Штучний інтелект допоміг уявити, що саме варто розвивати у місті, на яких напрямках може бути сфокусована увага.

Популярна безкоштовна нейромережа ChatGPT "відповіла" на запитання Час Пік про майбутнє Лисичанська, а також про те, як зробити місто кращим, ніж воно було до війни.

Штучний інтелект "попередив", що передбачити точний розвиток подій не може, проте на підставі загальносвітових тенденцій дуже ємно відповів на запитання: "Яким ти бачиш Лисичанськ у майбутньому?"


Примітно, що Лисичанськ у "розумінні" штучного інтелекту пов'язаний із туризмом. Про туризм та розвиток технологій нейромережа згадала і у відповіді на запитання: "Як виглядатиме Лисичанськ у майбутньому?".    
Також Час Пік поцікавився у штучного інтелекту, як можна зробити Лисичанськ у майбутньому кращим. Відповідь дуже велика. Вона включає розвиток інфраструктури, освіти, збереження природи, підтримку спорту та здорового способу життя, а також туризму, який, на думку нейромережі, повинен мати відношення до міста. 
Читайте також: Лисичанськ, Сєвєродонецьк, Рубіжне: як бачить наші міста нейромережа


 

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк