05.04.2023, 19:49

З прифронтового Невського евакуйовано трьох мешканців - відео

луганская область

Поліцейські Луганської області евакуювали трьох мешканців прифронтового Невського. Сім'я доставлена до Донецької області.

Про це повідомляє поліція Луганщини у Facebook, передає Час Пік.

"Кожен виїзд у населені пункти Луганської області - це реальний ризик для життя та здоров'я поліцейських, адже лінія фронту проходить поряд з деокупованими селищами, а дорога прострілюється окупантами. Цього разу поліцейські більше години чекали, поки завершиться бій, щоб потрапити до Невського та евакуювати місцевих жителів, які постраждали від обстрілу окупаційними військами", - йдеться у повідомленні.

За даними поліції, російська ракета впала у приватні будинки поряд із будинком сім'ї. Внаслідок обстрілу поранення отримала дочка власників домоволодіння, яку до лікарні евакуювали військові медики. Наступного дня подружжя та їх родичі також вирішили поїхати у безпечніше місце.

"Поліцейські евакуювали родину до Донецької області. Також під час евакуації слідчий оглянув місця влучення ракети та задокументував черговий військовий злочин окупаційних військ РФ", - додали правоохоронці.

Читайте також: "Раджу виїхати або готуватися": Верещук звернулася до жителів окупованих територій

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк