09.04.2023, 11:42

Чергові "казки" окупантів: як вони насправді "відновлюють" Сєвєродонецьк

Альона Тихоненко | Всі новини автора
Сєвєродонецьк

Заступник міністра будівництва і комунальних послуг РФ разом з генеральним директором однієї з компаній здійснили робочий візит, щоб ознайомитися з процесом відновлення Сєвєродонецька Луганської області.

Про це стало відомо з ]]>"Telegram Северодонецк"]]>, передає Час Пік.

Окупаційна влада продовжує поширювати свої байки про те, що триває якісне відновлення Сєвєродонецька. Вони стверджують, що місто відновлюється у пришвидшеному темпі й абсолютно на всіх об'єктах замінюють зруйновані інженерні системи, вікна та двері.

"Щоденно прибирають і приводять місто до ладу. Разом з місцевими комунальними службами будівельники вивозять із Сєвєродонецька сотні тон промислового та побутового сміття", — зазначають окупанти.

Проте, звісно, вони не уточнюють, що під виглядом так званих "ремонтів" вони насправді займаються мародерством та незаконно зламують квартири. Вони вже відкрито попереджають мешканців будинку, що "всі закриті квартири будуть розкриті примусово".

Також нагадаємо, що нещодавно окупанти оприлюднили список адрес багатоповерхівок, жителі яких зможуть отримати компенсацію за зруйноване житло, та вказали, за яких умов це можна зробити. Місцеві сумніваються, що  компенсацію отримають усі, хто цього потребує. Крім того, "влада" опублікувала список адрес, жителі яких зможуть отримати компенсацію. Деякі місцеві повідомляють про те, що у них частково зруйновані будинки, проте їхніх адрес у списку немає.

Читайте також: Живих немає - лише могили в палісадниках: жахливі кадри із Сєвєродонецька

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк