14.04.2023, 17:07

"Замість виплат лякають автоматом": Жителі Сєвєродонецька скаржаться на "підрядників"

Віктор Білий | Всі новини автора

Мешканці окупованого Сєвєродонецька Луганської області виживають, як можуть. Щоб заробити хоч трохи грошей, вони влаштовуються в сумнівні "організації", де замість виплат їх лякають людиною з автоматом.

Про це повідомляє мешканець міста у регіональних пабліках, показавши фото довідки з контактами "підрядника", який "кидає" місцевих хлопців, повідомляє Час Пік.

"Здрастуйте, пишу на прохання жителів Сєвєродонецька, дуже багато скарг від хлопців, які втративши майже все намагаються якось прожити, заробити грошей і встати на ноги. Влаштовуються до підрядників і по закінченні роботи їх просто кидають, мало того що платять 150 руб на годину, вони згодні й на це, так і їх не платять. Ось одна з організацій конкретно, хлопці з проханням виплатити гроші були залякані людиною з автоматом, кудись звернеться немає можливості немає зв'язку, ось організація одна з яких кидає наших мешканців", - пише мешканець Сєвєродонецька.

Зазначимо, що російська компанія СК "Стиль" займається так званим "відновленням" міста Сєвєродонецька. Як раніше повідомляв Ващенко, "на об'єктах працюють будівельники з різних куточків Росії – з Воронежа, Рязанської області, Костроми, Владивостока".

Читайте також: Зламують, бо "ремонтують": у мережі з'явилися нові фото із Сєвєродонецька

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк