14.04.2023, 11:42

Взламують, бо "ремонтують": у мережі з'явились нові фото із Сєвєродонецька

Альона Тихоненко | Всі новини автора
Сєвєродонецьк

У тимчасово окупованому Сєвєродонецьку Луганської області продовжують незаконно проникати у квартири, оправдовуючи це "великим ремонтом". У мережі з'явились нові кадри.

Свіжі фотографії опублікував Telegram-канал "06452 | Сєвєродонецьк", передає Час Пік.

На них видно, як окупанти відчинили двері, що були, вочевидь, замкненими. Вони це роблять не питаючи дозволу у власників, і до того ж займаються мародерством: виносять речі, які захочуть.

Нагадаємо, що окупаційна влада у Сєвєродонецьку раніше попереджала про те, що всі квартири, незалежно від того, чи давали їх власники дозвіл, будуть розкриті примусово. Крім того, російські "визволителі" вкотре обдурили місцевих "почекунів". Вони обіцяли, що вцілілі квартири дістануться місцевим, які втратили квартиру або потребують поліпшення житлових умов. Проте у квартири, що вціліли та мають непоганий ремонт, заселяють колаборантів з інших міст, а "влада" продовжує поширювати свої байки про те, що Сєвєродонецьк відновлюється у пришвидшеному темпі.

Читайте також: Пошкоджені будинки падають під'їздами, в уцілілі заселяють зрадників з Рубіжного та Кремінної: про ситуацію у Сєвєродонецьку

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк