04.04.2023, 10:51

Пошкоджені будинки падають під'їздами, в уцілілі заселяють зрадників з Рубіжного та Кремінної: про ситуацію у Сєвєродонецьку

Северодонецк, война

Ситуація в окупованому Сєвєродонецьку продовжує погіршуватися. Світло та вода зникли навіть там, де їх подачу вдалося відновити. Пошкоджені багатоповерхівки обрушуються цілими під'їздами.

Про реалії Сєвєродонецька розповів керівник Сєвєродонецької міської ВЦА Олександр Стрюк в ефірі національного телемарафону, повідомляє Час Пік.

Довгий час так звана "окупаційна влада" нічого не робила для відновлення Сєвєродонецька, особливо житлового фонду.

"Наразі будинки руйнуються під’їздами. Вони падають, особливо панельні будинки, через сніг, воду та температурні перепади. Окупанти себе у місті поводять як господарі. Публікують списку квартир, які вони планують вскривати, заселяють в більш-менш пристойне житло або представників окупаційної влади, або колаборантів, які їм допомагають", – сказав Стрюк.

За його словами, у Сєвєродонецьку в квартири, що вціліли та мають непоганий ремонт, заселяють колаборантів з Рубіжного та Кремінної.

Виходить, що російські "визволителі" вкотре обдурили місцевих "почекунів". Після окупації міста вони обіцяли, що вцілілі квартири дістануться місцевим, які втратили квартиру або потребують поліпшення житлових умов.

Читайте також:

Масштабний фейк про "відновлення" та наслідки негоди: як живе окупований Сєвєродонецьк

"Ласкаво просимо до Середньовіччя": На Луганщині люди вимушені топити сніг, щоб помитися та попити

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк