16.04.2023, 07:19

Сіверський Донець майже вийшов із берегів: як сьогодні виглядають мости між Лисичанськом та Сєвєродонецьком (фото)

Віктор Білий | Всі новини автора

Російські загарбники, в ході боїв за Луганщину, знищили всі діючі мости через річку Сіверський Донець, що з'єднують Сєвєродонецьк і Лисичанськ.

Telegram-канал "]]>Трибун]]>" показав у мережі, як сьогодні виглядають Павлоградський міст та міст біля колишнього Лисичанського содового заводу, передає Час Пік.

"Павлоградський міст біля окупованого Сєвєродонецька. Спостерігається аномальний приплив води у Сіверському Дінці. Річка майже вийшла з берегів", - підпис до фото.

Користувачі мережі прокоментували фото:

"Так ви ще не бачили як північний Донець виходить з норми!!! Ті дерева, що на березі за маківками у воді стоять!!! А це так - легка повінь".

"Трамвай пустять із Сєвєродонецька до Лисичанська і будемо ми до вас по абрикоси їздити. Все буде Україна!".

Нагадаємо, що Павлоградський міст було зруйновано у травні 2022 року. Це вже вдруге. У липні 2014 року під час звільнення Лисичанська бойовики підірвали проліт мосту під час відступу. З того часу сполучення між двома стотисячними містами було утруднено. Міст відновили у 2016 році.

А так виглядає міст біля колишнього Лисичанського содового заводу.

Російські окупаційні війська збудували понтонну переправу поруч із зруйнованим мостом. На місці колишньої автодороги залишилися лише стовпи та руїни.

Читайте також: Сєвєродонецьк потопає у смітті: у місті з'явилося гігантське звалище (відео)

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк