16.04.2023, 12:40

У Рубіжному знищено командний пункт російських окупантів: відео

В Рубежном уничтожен командный пункт российских оккупантов

У тимчасово окупованому Рубіжному Луганської області днями пролунали сильні вибухи. У мережі з'явилося відео "прильотів" по базі російських окупантів, яку вони облаштували на панчішній фабриці.

Російські окупанти 14 квітня повідомили, що напередодні ввечері ЗСУ двічі обстріляли Рубіжне з РСЗВ HIMARS, випустивши по місту загалом 12 ракет. У мережі з'явилося відео "прильотів", повідомляє Час Пік.

Як повідомляє т.зв. "представництво ЛНР у СЦКК", о 19:10 зафіксовано обстріл по місту Рубіжне із застосуванням РСЗВ HIMARS (8 ракет). Вже о 20:00 зафіксовано повторний обстріл міста, під час якого прилетіло ще 4 снаряди з HIMARS.

Як повідомили у російських новинах, ЗСУ за добу, 13 квітня, чотири рази обстріляли "ЛНР" із РСЗВ HIMARS. Зафіксовано удари по населених пунктах Сватове, Рубіжне та Троїцьке із застосуванням РСЗВ HIMARS (17 ракет).

Як стверджують російські пропагандисти, в результаті обстрілів у Сватовому зруйновано котельню, адміністративну будівлю центральної районної багатопрофільної лікарні та стадіон "Нива", у Троїцькому - будинок та фермерське господарство, у Рубіжному - панчішну фабрику.

При цьому в російських новинах не розповіли, що цю фабрику було пошкоджено внаслідок російських обстрілів ще у березні 2022 року.

Цікаво, що ж так голосно вибухає після прильоту на панчішну фабрику? На опублікованому в мережі відео чути багато гучних вибухів та видно чорний дим.

Російські пропагандисти люблять клепати новини про те, що ЗСУ б'ють по лікарнях, школах, підприємствах, підкріплюючи повідомлення картинками з наслідками "прильотів". Тільки ось забувають розповісти про те, що HIMARS навідується до місць, де окупанти облаштовують казарми, військові бази та командні пункти...

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк