16.04.2023, 15:45

Готельно-ресторанний комплекс "Мир" у Сєвєродонецьку до та після приходу "руського миру" - фото

мир

У мережі з'явилися нові кадри з тимчасово окупованого Сєвєродонецька Луганської області. На одному зі свіжих фото показано, як сьогодні виглядає готель з символічною назвою "Мир", з якого почались бої безпосередньо у самому місті.

Місцеві жителі періодично виставляють у мережі фото та відео, на яких видно, як сильно постраждав Сєвєродонецьк від ворожих обстрілів, повідомляє Час Пік.

Колись тризірковий готель з великою кількістю номерів, боулінгом, солярієм та рестораном з українською та загальноєвропейською кухнями знаходиться на околиці міста, на вул. Лисичанській 1.

Під час боїв за місто, у травні 2022 року, туди проникла ворожа диверсійно-розвідувальна група. Українські військові працювали над тим, щоб вибити звідти загарбників, та врешті-решт у них це вийшло, але росіяни не залишали спроб знову пробратись до готелю.

Після приходу "визволителів" та перебування Сєвєродонецька в окупації 10 місяців, комплекс виглядає так: 

Нагадаємо, мешканці тимчасово окупованого міста виживають, як можуть. Для того, щоб заробити хоч трохи грошей, вони влаштовуються в сумнівні "організації", де замість виплат їх лякають автоматом.

Читайте також: Сєвєродонецьк потопає у смітті: у місті з'явилося гігантське звалище (відео)

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк