19.04.2023, 20:32

"Понівечені будівлі та ні душі навкруги": в мережі з'явилися фото старих районів Сєвєродонецька

Сєвєр

Тимчасово окупований Сєвєродонецьк Луганської області "звільнений" майже десять місяців тому. І хоча так звана "влада" рапортує про ремонти, наявність комунікацій, відкриття магазинів та інші різноманітні "покращення" - місто вражає страшними кадрами.

Світлини оприлюднив Telegram-канал "ТРИБУН | СХІД", передає Час Пік.

Окупанти продовжують говорити, що Сєвєродонецьк "процвітає" та "оживає". У місцевих ТГ - каналах з'явились публікації про проведення загальноміського суботника. Повідомляється, що нібито ідея проводити суботники регулярно виникла давно і завдяки "голові" так званої "ЛНР" її вдалося втілити. 

Проте у місті так і лишаються не вирішеними питання з комунікаціями, зв'язком та медициною. Крім того, Сєвєродонецьк перетворюється на велике сміттєзвалище. 

Як насправді "відновлюється та процвітає" обласний центр можна побачити в добірці фото, яка датована квітнем 2023 року та складається з трьох частин.

Як відомо, мобільного та інтернет-зв'язку у Сєвєродонецьку місцеві не бачили вже декілька місяців, але знаходяться сміливці, які намагаються спіймати сигнал на дахах багатоповерхівок. Саме таких відчайдухів окупанти та їхні місцеві посіпаки намагаються зловити та затримати.

Читайте також:

Знищені мости між Лисичанськом та Сєвєродонецьком: в мережі з'явилися кадри сполучення через Сіверський Донець

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк