24.04.2023, 13:16

"Виживають, як можуть": жителі Кремінної розповіли, чого хочуть найбільше

Альона Тихоненко | Всі новини автора
Кремінна

Ситуація у тимчасово окупованій Кремінній Луганської області залишається напруженою. З приходом "руського миру" люди забули про мирне спокійне життя, тому вони змушені виживати в досить складних умовах.

Про це з посиланням на російські пропагандистські джерела повідомляє Час Пік.

Найбільше жителі Кремінної бажають мирного життя, зокрема щоб діти пішли в школи та дитсадки. Проте зараз люди намагаються зайвий раз не виходити на вулицю. За словами місцевих, роботи та грошей немає, найбільше вони чекають повернення миру.

"Люди виживають, як можуть. Однак життя триває. Працюють продавцями, вивозять сміття. Газ є, світла немає. Комунікації працюють з перебоями. Загалом ціни почали падати. Я працюю в магазині, тому з впевненістю можу сказати, що ціни упали на 30%", — сказав один з місцевих жителів.

Незважаючи на падіння цін, вони все ще залишаються високими для мешканців Кремінної. Так звана "влада" знову продовжує годувати людей обіцянками: вона стверджує, що створюють нові робочі місця, лагодять виробництво. Для багатьох немає роботи, але цю проблему обов'язково скоро вирішать. Проте точних термінів ніхто не називає.

Раніше повідомлялося, що в Кремінній майже не лишилося доріг, електрики немає. Продуктові магазини працюють переважно до обіду. У місті неспокійно, багато "відльотів", шумно буває через авіацію, також є "прильоти". Але місцеві жителі вже звикли.

Читайте також: "Школи перетворюють на військові шпиталі": У Генштабі розповіли про медицину на Луганщині

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк