21.04.2023, 22:18

Люди намагаються не ходити зайвий раз вулицями: у мережі розповіли про ситуацію в Кремінній

кременная

Ситуація у тимчасово окупованій Кремінній Луганської області залишається напруженою. "Прильоти" як були, так і є. Люди бояться зайвий раз виходити надвір.

Про ситуацію в Кремінній повідомляє Telegram-канал "]]>Донбас Оперативний]]>" з посиланням на регіональні чати, передає Час Пік.

"Кременна - доріг не залишилося від слова зовсім, поїздки на легковій машині туди - величезний знос та ремонт майже після кожної поїздки. Електрики в місті немає, і її не обіцяють найближчим часом. Хоча бачили, що локально подекуди дроти намагаються зробити. Газ є в місті, вода теж є, але з перебоями. Продуктові магазини працюють переважно до обіду. Далі люди намагаються повертатися додому і не ходити зайвий раз вулицями", - написав користувач мережі.

За його словами, у місті неспокійно, багато "відльотів", шумно буває через авіацію, також є "прильоти". Але місцеві жителі вже звикли.

"У цю поїздку був у Житлівці, за дороги навіть писати не буду, і так зрозуміло. Місцевих жителів залишилося там дуже мало. Працює один магазин, також до обіду, ціни - космос. Світла немає вже рік, газ є, вода не у всіх. Сьогодні цілий день був проливний дощ, людей багато було тільки в Рубіжному та Сєвєродонецьку. У Кремінній на вулицях, можна сказати, було безлюдно", - зазначає користувач мережі.

Читайте також: Хочете таке майбутнє?: Нейромережа показала, як може виглядати Лисичанськ у 2025 році

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк