21.04.2023, 15:50

Хочете таке майбутнє?: Нейромережа показала, як може виглядати Лисичанськ у 2025 році

лисичанск

Сьогодні Лисичанськ перебуває в окупації, місто сильно постраждало внаслідок російського вторгнення. Однак у майбутньому ситуація може змінитися. У всякому разі, нейромережа "вважає", що вже в 2025 році звільнений Лисичанськ буде відбудований і перетвориться на сучасне місто з розвиненою інфраструктурою та привабливим житловим фондом.

Для того, щоб змоделювати "зовнішній вигляд" Лисичанська в недалекому майбутньому, Час Пік звернувся до ]]>нейромережі]]>.

За "думкою" нейромережі, загалом місто виглядатиме дуже сучасно, з'явиться своєрідна забудова. На тлі безкрайніх пагорбів. І все це - у 2025 році.

Окремі райони міста також набудуть нового вигляду. Наприклад, на запит "район ГТВ в Лисичанську в 2025 році" нейромережа видає таке зображення, в якому важко впізнати риси знайомого міста:

Вулиця Сосюри у 2025 році, як її "бачить" нейромережа, стане широкою, дорога на ній - ідеальною, а будинки - сучасними, охайними.

В цілому, типовий житловий масив Лисичанська в майбутньому нейромережа "уявляє" так:

Центральний ринок Лисичанська у 2025 році нагадуватиме барвистий ярмарок овочів та фруктів. Щоправда, не зовсім зрозуміло, що за будівля красується на тлі. Можливо, не вся забудова буде сучасною, залишиться частинка звичного старого колориту.

Сіверський Донець через пару років перетвориться на райське місце, як "вважає" нейромережа. Річка стане чистою, прибережна рослинність - не на жарт буйною та яскравою.

Залишається тільки сподіватися, що "передбачення" нейромережі здійсняться, і лисичани радісно заживуть у вільному та сучасному місті.

Читайте також: 10 "фактів" про Лисичанськ, які ви точно не знали, але нейромережа змогла здивувати

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк