25.04.2023, 14:29

Окупанти ловлять навіть підлітків: У Маріуполі затримали юних патріотів за проукраїнську позицію

Альона Тихоненко | Всі новини автора
Окупанти затримали дітей

Російські окупанти у тимчасово окупованому Маріуполі Донецької області затримали трьох підлітків, які нібито "спровокували" конфлікт з місцевим за його проросійську позицію.

Про це стало відомо з Telegram-каналу "]]>Інформаційний Спротив]]>", передає Час Пік.

Повідомляється, що МВС так званої "ДНР" затримало трьох підлітків 2006-2007 р. народження. За словами окупантів, хлопці спровокували суперечку з місцевим жителем, через те, що той мав проросійську позицію. Також загарбники зазначають, що підлітки тримали вдома прапор України, тому вони "поставили під сумнів територіальну цілісність РФ".

"Після затримання росіяни провели обшук квартир і виявили там прапор 109 окремого гірсько-штурмового батальйону ЗСУ. Окупанти вважають це жахливим злочином з боку українських підлітків і мають намір засудити їх",  — йдеться у повідомленні.

Раніше повідомлялось, що росіяни, які розбомбили Маріуполь та вбили тисячі його мешканців, надумали зняти кіно про "звільнення" міста. Поки армія РФ продовжує вбивати українців, російські лицедії зображують "героїв" на руїнах Маріуполя. Новому фільму вже й назву вигадали - "2022". Не варто навіть сумніватися в тому, що кіно буде про "честь та героїзм" російських солдатів, які не шкодуючи життя "звільняють" український народ. 

Читайте також: Дитяча пропаганда в Маріуполі: чому вагнерівці навчають підлітків - відео

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк