21.04.2023, 13:55

"Побєдобєсіє продовжується": На руїнах Маріуполя окупанти знімають фільм про "звільнення"

Мариуполь, война

Цинізму окупантів немає меж. Росіяни, які розбомбили Маріуполь та вбили тисячі його мешканців, надумали зняти кіно про "звільнення" міста. Поки армія РФ продовжує вбивати українців, російські лицедії зображують "героїв" на руїнах Маріуполя.

У Маріуполі російські окупанти почали знімати кіно про "звільнення" міста від маріупольців та нормального мирного життя. Про це ]]>повідомив ]]>радник мера Маріуполя Петро Андрющенко, передає Час Пік.

"Масштабна постановка пропагандо-лайна.

Вчора весь вечір Кальміуській район чув "гру" кулеметів та автоматів. Настільки гучну, що зачищали чати. Виявляється - «кіно». Наступне що для посилення ПТСР (посттравматичний стресовий розлад - ред.) містян? Підірвати Драм театр? Скинути бомбу з літака на пологовий? ...

Стрілянина. Вибухи. Все, як люблять окупанти...", - написав Андрющенко в Telegram.

За його словами, було б непогано, якби до міста навідалася "бавовна".

"Цікаво, ліцедеі розуміють, що для нашого Маріупольського Спротиву або “кари небесної Святої Бавовни” - вони цілком обгрунтована військова ціль?

Техника, форма - хто їх відокремить від військових? Окупант і окупант...

От би кара небесна завітала. Ото б було кіно. Бо вся техніка (включаючи танки) справжня, не бутафорна", - написав Андрющенко.

Новому фільму вже й назву вигадали - "2022". Не варто навіть сумніватися в тому, що кіно буде про "честь та героїзм" російських солдатів, які не шкодуючи життя "звільняють" український народ. Треба ж чимось "годувати" російську "вату"...

Дешевий малобюджетний фільм нашвидкуруч. Навіть витрачатися на дорогі декорації не треба - російська орда постаралася і знесла Маріуполь, щоб було де "патріотичне" кіно знімати. Мабуть, у фільмі покажуть і ті кілька будинків, які росіяни звели нашвидкуруч, видаючи їх за "відновлені" райони зруйнованого міста.

Нагадаємо, незадовго до цього любителі "руського миру" почали поширювати в соцмережах один із найганебніших фейків про знищений ними Маріуполь. У мережі з'явилося відео з нібито "відновленими" районами міста, які російська армія буквально зрівняла із землею.

Насправді замість Маріуполя на оприлюднених кадрах зображено житловий масив "Вітер змін" у Санкт-Петербурзі. Ця відверта брехня викликала обурення навіть у росіян.

фейк

Читайте також: "Немає жодного цілого будинку": вулиця окупованого Сєвєродонецька нагадує декорації для фільму про постапокаліпсис

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк