26.04.2023, 17:14

"З вересня немає тиші": Ситуація в окупованій Кремінній - соцмережі

Марина Гончар | Всі новини автора
кременная

У тимчасово окупованій Кремінній Луганській області ситуація складна. У місті дуже неспокійно та небезпечно. Людям залишається лише мріяти про тишу.

Про це повідомляють місцеві жителі у регіональних чатах Telegram, передає Час Пік.

За словами користувачів мережі, яким вдалося вийти на зв'язок із Кремінною, у місті неспокійно. Лінія фронту, що проходить поблизу, дається взнаки. Місцеві жителі цілодобово та безперервно слухають канонади. "Прильоти" у місті також нерідке явище.

"Знаю лише, що прильоти були на Хвойну (постраждав будинок) і біля Дубка на дорогу, жертв серед населення начебто немає. Загалом усі вихідні були під обстрілами", - пишуть користувачі мережі.

Тим часом у пропагандистських чатах продовжують вдавати спокійне та мирне життя. Місцеві "почекуни" розхвалюють тимчасову "владу" та закликають цивільних повертатися до міста. Як тільки в чаті з'являється сміливець із правдивими історіями, його моментально блокують.

"Мене дуже дивує, що тут пишуть про тишу. Мої рідні на лісгоспі тиші не спостерігають із вересня", - пишуть люди.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що російські окупанти намагаються прискорити паспортизацію у тимчасово окупованій Луганській області. Загарбники чинять психологічний тиск на населення, у якого не залишається іншого вибору, окрім як оформити російський паспорт.

Читайте також: Щоб виїхати з окупованої Кремінної, потрібно мати кругленьку суму - соцмережі

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк