26.04.2023, 22:09

"Нормальне життя тільки у спогадах": у мережі розповіли про обстановку у Сватовому

сватово

Останніми днями у тимчасово окупованому Сватовому Луганській області тихо, проте життя людей залишається далеким від цивілізованого.

Про ситуацію в місті повідомляє Telegram-канал "]]>Донбас Оперативний]]>" з посиланням на інформацію користувача мережі, повідомляє Час Пік.

"У місті тихо, за містом теж (говорять, напевно, через погоду). Дощі йшли, сьогодні сонячно і тепло. На городах болото. Кажуть, що замість картоплі, напевно, рис садитимуть. У деяких погрібах води до пояса, тому подомовлялися зі знайомими про укриття. Магазини працюють, але не всі. Лікуватися ніде, тому навіть щоб вирвати зуб, їдуть до Старобільська. Коротше кажучи, нормальне життя лише у спогадах", - розповідає користувач мережі.

Нагадаємо, раніше в мережі повідомлялося, що до Сєвєродонецька під виглядом робітників з РФ приїхали банди гастролерів-зломщиків, які промишляють крадіжками та пограбуванням. Злочинці облаштувалися в одній із квартир міста, а в сусідній зробили "схованку" з награбованими речами. Мародерство у місті дійшло до того, що навіть перила у під'їздах зрізають, щоби здати на металобрухт.

Читайте також: До Рубіжного "добивають" українські радіостанції, - соцмережі

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк