02.05.2023, 11:45

"Повна анархія": Що відбувається в окупованому Сватовому

Альона Тихоненко | Всі новини автора
Сватово

У тимчасово окупованому Сватовому Луганської області нарешті сонячно, комунікації є, проте залишаються проблеми зі зв'язком, а в магазинах повна анархія.

Про це стало відомо з повідомлення місцевого жителя, яке опублікував Telegram-канал "]]>Rubezhnoe]]>", передає Час Пік.

За словами автора повідомлення, у місті досі іноді чутно звуки вибухів. Погода тепла та сонячна, без опадів, але після довготривалих дощів у городи потрапити неможливо. Також повідомляється, що мобільне покриття є, однак кудись додзвонитись дуже складно. А в магазинах, що працюють, ціни на продукти ставлять, які хочуть.

"Щодо зв'язку: покриття є, але додзвонитися дуже важко навіть між собою. Комунікації є, магазини деякі працюють. Щодо цін: хто які хоче, такі і ставить —  повна анархія. Деякі такі підприємці їздять на крутих автівках в плівці", — йдеться у повідомленні.

Раніше повідомлялось, що у захопленому Сватовому присутньо багато "гостей". Мешканців змушують платити за комунікації, погрожуючи "відрізати" світло, воду та газ. Крім того, у місті є проблеми з отриманням медичних послуг. Навіть щоб вирвати зуб, необхідно їхати до Старобільська.

Читайте також: "Розуміють, що їх звідти вибиватимуть": на Сватівському напрямку противник готується до оборони

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк