02.05.2023, 17:53

"Є тільки одна людина, але зараз її немає": в окупованому Сєвєродонецьку "дирекція з розвитку територій" відпочиває

Оксана Мовчан | Всі новини автора
Север

У тимчасово окупованому Сєвєродонецьку Луганської області з питань ремонту звертатися немає до кого. У місті почалася відпускна кампанія.

Про це повідомляє Telegram-канал ]]>"По Северу"]]>, передає Час Пік.

Місцева мешканка звернулася до так званого "виконкому" з метою з'ясувати причину неприбраного сміття біля під'їзду будинку номер 5 по Курчатова. 

"Так, сумно! Чомусь близько 7 під'їзду досі не прибране сміття. Хоча поруч зупинка і по місту ходить громадський транспорт. Ми були 26 квітня у виконкомі, хотіли дізнатися хоч якусь інформацію щодо нашого будинку", - пише авторка.

Як зазначає сєвєродончанка, у місті є тільки одна людина, яка відповідає за ремонти. Та ось тільки, за збігом обставин, вона перебуває у відпустці до 1.05, але шукати її краще "після 9 травня".

"На першому поверсі сидять дві жінки, вони відповіли, що у виконкомі звертатися нема до кого. Є тільки одна людина в місті, яка відповідає за ремонт будинків. Ми сфотографували той аркушик на який нам вказали, а більше ніякої інформації немає. Єдине що пізніше дізналися, що той хто відповідальний за ремонт будинків у місті перебуває у відпустці до 1 травня. Але там же нам сказали, що краще його шукати після 9 травня. І з ким би ми не говорили, ніхто нічого не знає, що буде з нашим будинком. Може в когось є інша інформація, відпишіться, будь ласка", - повідомляє місцева мешканка.

Вона ж ділиться даними тієї самої невловимої людини.

"Я скидаю сфотографований листочок, може комусь знадобиться", - зазначає вона.

Раніше повідомлялося про те, що "почекуни", серед яких переважно пенсіонери, радіють так званому "відновленню" міста. А окупанти продовжують розповідати міфи про те, що Сєвєродонецьк процвітає.

Тим часом квартирне свавілля не вгамовується, у порожнє житло сєвєродончан заселяються "нові господарі". 

Читайте також:

"Повітряна тривога та прильоти": з'явилася вісточка з окупованого Рубіжного

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк