01.05.2023, 21:28

"Ця влада вважає, що має право": кого заселяють до квартир сєвєродончан

северодонецк

У тимчасово окупованому Сєвєродонецьку Луганської області не вгамовується квартирне свавілля. До квартир городян заселяються "нові господарі".

Про це повідомляє Telegram-канал "]]>По Северу]]>", передає Час Пік.

"Сьогодні з міста, я з останнього під'їзду (будинок не уточнюється - ред.). Ще 10 днів робити нічого не будуть, немає ні кошторису, ні рішення, з чого приступати, та один підрядник на три будинки", - розповідає користувач мережі.

За його словами, городяни, які не змогли передати ключі від квартир при рокритті для так званих "ремонтів", ризикують виявити "нових господарів" свого житла - військових, будівельників та інших "нужденних".

"Якщо є ключі, туди не селять ні військових, ні будівельників, ні самозахоплення. По Курчатова навпроти "Феї" заселяють людей з Бахмута. Так чинять у будинках, де був ремонт і були відсутні ключі... Ця влада вважає, що має право і в неї є можливість на все. Повірте, у Луганську за вісім років такого свавілля не було, як зараз у Сєвєродонецьку. Зіспівалися наші з луганчанами. Що хочуть, те й роблять, аби для галочки на верху відзвітувати: люди розселені, ремонт зроблено", - зазначає користувач мережі.

Читайте також: Чи буде Лисичанськ звільнений до кінця року та хто готовий одразу повернутися додому, - результати опитування

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк