04.05.2023, 14:01

"Бавовна" в Алчевську: у мережі опублікували кадри з наслідками прильотів

Альона Тихоненко | Всі новини автора
Алчевськ

Сьогодні окупанти повідомили про обстріл тимчасово окупованого Алчевська Луганської області двома ракетами.

Про це повідомили місцеві Telegram-канали з посиланням на російські джерела, передає Час Пік.

Окупанти повідомляють, що сьогодні вночі в Алчевськ прилетіли дві ракети HIMARS. Інформація про постраждалих наразі уточнюється. За даними російських джерел, внаслідок прильотів було зруйновано два приміщення м'ясопереробного цеху, а також пошкоджено скління трьох багатоповерхових житлових будинків.

Окупанти "у найкращих традиціях" одразу ж зробили фото із Сутулим на місці події. В умовах окупації підтвердити чи спростувати інформацію про прильоти не можна.

Нагадаємо, що Алчевськ перетворився на чергову базу росіян, у місті приїжджих чоловіків більше ніж місцевих. В окупованому місті мобілізували навіть "рятувальників"...Окупаційна "влада" не може навіть забезпечити городян якісним водопостачанням. Мало того, що вода з'являється в кранах не щодня, так вона ще й непридатна для вживання.

Раніше повідомлялось, що в Алчевську триває добровільно-примусова паспортизація. Зараз російська так звана "влада" тисне на населення, у якого фактично не залишається вибору. Без російського паспорта не можна отримати майже ніякі базові послуги.

Читайте також: "Чогось бояться": У Луганську окупанти посилили перевірки цивільних й вирішили святкувати 9 Травня без розмаху

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк