04.05.2023, 15:29

За підключення світла вимагають гроші, а зарплати урізають: у мережі обговорюють ситуацію у Лисичанську

Віктор Білий | Всі новини автора

Мешканці окупованого Лисичанська Луганської області дедалі більше розчаровуються в окупаційній незаконній "владі". За підключення світла з місцевих жителів вимагають гроші, а обіцяні зарплати урізають у два рази.

Час Пік зібрала кілька проблем, що наболілися, які активно обговорюють в мережі жителі Лисичанська.

Дзвонили зараз із Лисичанська. Надворі так тепло, що вчора прокис суп у льоху. Світла немає і найближчим часом не передбачається за стадіоном.

Сестра 2 ночі ночують біля пошти, немає грошей, говорять ні на дрова, ні на вугілля. Днями Швидкий зустрічався з працівниками КТП і сказав, що за 2 місяці нараховано дуже велику зарплату працівникам і її треба зменшити, зокрема, її чоловікові 55 тисяч за лютий та березень. Наступного дня чоловікові оголосили, що зарплата до виплати становитиме 26 тисяч, що й зробили у результаті.

Світла немає, газу немає, дрова та вугілля не дають. І зарплатні нема. Як жити. Звичайно, за період понад рік такого життя і ти почнеш сумніватися. Обіцяють, а віз і нині там. А світло підключають за гроші, за 3 дні (вся вулиця без світла, а 2 будинки зі світлом).

За світло сказали – платіть гроші й вам швидко все зроблять. Риторичне питання: звідки взяти гроші, якщо зарплати не платять по 3 місяці?

Останні виплати були лише у грудні. Обіцяли до Великодня хоч аванс дати, потім до 1 травня, а тепер взагалі нічого не обіцяють.

Зарплати багатьом не платять. Це жахливо. Водоканалу досі не нарахували. І сказали, у кращому разі у червні. Люди працюють безкоштовно, за таких жахливих умов. І не тільки водоканал, з вчителями така ж історія. Скорий лише своїх ставить на "злачні місця". Дружина його працювала у реєстратурі лікарні, зараз заступник головного лікаря.

Скорий агітував проголосувати за нього на майбутніх виборах. Людина ідіот чи придурюється.

Ну ось, чекали на Росію, а за підсумком... розчарування. І це найгірше.

Читайте також: "Сьогодні особливо гучно": у мережі повідомили про неспокійну обстановку в Лисичанську

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк